Google+

Преподаватели

Екип от специално обучени в централата на Stephan преподаватели.

Васил Михайлов, Артистичен директор

Д вукратен участник в световните шампионати на ОМС(световната организация на фризьорите) – в Париж през 2002 година печели 5-о място. Записва и забележителни участия в европейския шампионат в Страсбург, популярния фризьорски конкурс в Рига, в много конкурси в България.

Работил е задно с едни от най-популярните световни фризьори като Жан Марк Жоберт, Кристоф Гайе, Летисия Генау и др. Васил Михайлов работи в момента за множество модни шоута у нас, видео продукции, фото сесии за списания и ръководи артистичния екип на Stephan за региона. От 2010 Васил Михайлов е в Артистичния екип на българската секция на Haute Coiffure Française.

 

 

Ирена Алексова, Преподавател

И рена Алексова има над 20 годишен опит като фризьор. Преди старта на Академията в България преминава специално обучение в централата на Stephan в Тулуза. Редовно посещава квалификационни курсове, специализираните обучения на L'Oreal, сертификационни семинари в България и чужбина. Освен преподавател в Академията Ирена Алексова е част от Артистичния екип на Stephan и участва активно в творческите изяви на марката, реализацията на модни сесии, създаването на колекции, шоута, ревюта и други.

 

Ирена Рачева, Преподавател Колориметрия

И рена Рачева е Колорист на Stephan и преподавател в академията в София.

Има редица специализации в Академията на L'Oreal в България, обучения и сертификационни семинари. Освен преподавател в Академията Ирена е част от Артистичния екип на Stephan и участва активно в творческите изяви на марката, реализацията на модни сесии, създаването на колекции, шоута, ревюта и други.