Google+

Как да изберем най-подходящия фризьорски курс?

arena na krasotata - 3-ti nacionanlen konkurs po noktoplastika

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ФРИЗЬОРСКИ КУРС?(вижте тук) Професията Фризьор е доста популярна в последно време и местата за обучение в нея са изключително много и разнообразни.

Как да изберем най-точното място за своите първи стъпки във фризьорството или повишаване на квалификацията, уменията, ако вече сме фризьори?!

На пръв поглед изглежда лесно, но всъщност не е така. Глупаво е да се запишеш на какъвто и да е курс, само заради идеята, без да го проверите. Ако ще отделяте времето и  средствата си, то нека изборът на обучение е наистина логически обоснован, задълбочен и проверен.

Фризьорството е  като всяка друга професия и успешното кариерно развитие в тази сфера се обуславя освен от желанието да бъдеш фризьор и от полученото обучение и стартова мотивация.

За съжаление в България няма категоризация на фризьорските школи: няма официален регистър за „най-добрите”, няма ”5-звездни/4 звездни” центрове, което да улесни желаещите в избора. Най-често те разчитат на приятелско мнение или отзиви във форумите, а това е рисков подход.

Няма да се опитваме да категоризираме или подреждаме школите, тъй като всеки има индивидуални потребности и предпочитания.
Целта ни е да дадем алгоритъм, който логически да помогне в направата на най-добрия индивидуален избор на школа за обучение:

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ФРИЗЬОРСКИ КУРС?(вижте тук)

Можем да завършим с две изключително важни препоръки.
Изберете внимателно и обмислете няколко различни опции за обучение по фризьорство, тъй като тази професия може да бъде ваша за цял живот. И най-вече, каквото и да решите, не постъпвайте лекомислено с бъдещето си.

Информация за обучението във физьорска академия Stephan (вижте тук)

17 причини да изберете фризьорска академия Stephan( вижте тук)

Повече информация за промоцията, обучението на тел.: 02/ 483 46 27 ; 0884 19 25 81,0895 056 947, е-майл: office@stephan-academy.com или заповядайте в Академия Stephan, за да разгледате Академията, да се запознаете с нашите преподаватели и ученици, ще отговорим на всичките ви въпроси...

Посещението при нас не ви обвързва с нищо.


Снимки и текст: Stephan

Настоящата информация е обект на авторско право на Stephan.  Ползването на настоящата информация е разрешено само след изрично посочване на авторa: Stephan. При нарушение се носи отговорност съобразно действащия закон за авторско право и защитата на интелектуалната собственост.