Google+

Нов концептуален салон Stephan в София

_MG_28591

Stephan, водеща френска марка за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, обяви старта на нов салон от веригата в София. Салонът е разположен в една от най-оживените зони в столицата: Бизнес парк София в Младост като съчетава удобството на локацията с комфорта на спокойно и релаксиращо преживяване.

Stephan Mladost предлага пълното обслужване по патентования метод на работа Stephan, познатата ексклузивна грижа за косата и атрактивно меню от услуги в секторите маникюр и педикюр.

Интериорът на салона се отличава с изработените по поръчка мебели и фризьорско оборудване от ново поколение, произведено за веригата от фабриката на Beauty Star в Италия. Специфичната за Stephan атмосфера е предадена с артистичен подход към пространствата и визуализация на ключови моменти от haute coiffure шоута на марката. Салон Stephan Mladost разполага с 4 фризьорски работни места, сепарирана зона за измивни процедури и работа с цветове, отделни кътове за маникюр и педикюр.

Екипът се състои от 3-ма професионалисти, сертифицирани в популярната Академия Stephan и подготвяни специално за работата си в този салон. Всички имат сериозен опит в практикуването по метода Stephan и са част от артистичния екип на марката, като работят за водещи списания, множество фотосесии, сценични изяви. Всяко подстригване, стайлинг и създаване на цвят в салона се извършва след задължителна диагностика като екипът адаптира работата си към формата и чертите на лицето на клиента и спецификите на косата като текстура, натура и растеж.

Stephan Mladost е част от следващата вълна иновации на марката, представяйки концепция от ново поколение с акцент върху индивидуалния подход, внимателна диагностика и управление на крайния резултат, както и напълно прозрачни процедури, които клиентът може да проследи в детайли, стъпка по стъпка. Салонът предлага и актуалните за веригата Stephan Homme процедури – комбинация от специфични грижи за мъже, включващи процедури за коса, укрепващи терапии за скалпа и подбрани услуги от сектори маникюр и педикюр.

Всичко за салона е онлайн на http://stephan-academy.com/mladost