Google+

Салон Academy Stephan

ЗАПИШИ СИ ЧАС 02/ 483 46 27


 

 

Представяме ви салона към популярната академия Stephan, в който всеки ден без понеделник и неделя работят всички млади таланти на френския бранд. Това е и най-големия салон във веригата, който разполага с повече от 13 работни места, комфортни рецепционни зони и такива за изчакване и релакс.

Работно време:

Вторник - Събота: 10.00 до 18.00 часа
Неделя и Понеделник: почивни дни

Тел.: 02/ 483 46 27, Моб.: 0884/ 19 25 81, 0895 /05 69 47; e-mail: office@stephan-academy.com

Цени и местоположение

Вижте по-долу цените на фризьорските услуги в салона, както и карта на местоположението. Всеки клиент, който за пръв път посещава салона ще поличи отстъпка от 10 % от сумата на услугите, както и атрактивни цени за пълната гама от продукти за домашна грижа.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Интериор и оборудване

Салонът към академия Stephan разполага с над 13 работни места, организирани съгласно всички изисквания на международната фризьорска верига. Оборудването е дело на престижната фабрика на Beauty Star в Италия - налице е и специално обособена зона за измивни и химически процедури с изработен по поръчка колор бар. Салонът се отличава с високо качество на интериорните компоненти и материали, като предоставя пълен комфорт за клиента.

 

 

Професионални продукти

Салонът към Академия Stephan работи със селектирани продукти от портфолиото на L’Oreal Professionnel и Wella Professionals.