Google+

ТЕНДЕНЦИИ ПРИЧЕСКИ ЕСЕН-ЗИМА 2015/2016

Untitled

Stephan показва модерна интерпретация на класическия боб, изтънчени карета с рок излъчване и салони от ново поколение

Stephan представи колекция прически Rock & Bob 2015, с която демонстрира линията на подстригването и модерните цветове за есен-зима 2015/2016. Колекцията интерпретира класическия боб в контрастна комбинация от изтънченост и рок излъчване. Линията на подстригването позволява съвършено естествено падане на косата в съчетание с чувство за свръх лекота и виталност. Класическият боб, носим във всички дължини, подчертава профила и нежната извивка на шията и лицето.

При подстригванията

Къса визия

Класически боб със заоблена форма, деликатно покриващ ухото и следващ извивката на лицето. При това късо подстригване обемите се подчертават с техниката „Next Floor”, патент на Stephan. Подстригването изрязява индивидуалността и съвършената хармония между характер и облекло. Уравновесеността се комбинира контрастно с рокендрол излъчване.

Средна визия с деграде

В средната си вариация прическата е небрежна със секси разрошени вълни. Бретонът е къс, разпилян, падащ под нивото на очите. Гъвкавостта на тази прическа се подчертава най-вече от техниката. Тази хармония подчертава меките линии на прическата и следва линията на подстригването.

Дълга визия

Дългата визия е най-конвенционална, носи френския шик на Париж , спуска се на романтични вълни под рамото.

При цветовете

Бледите прозрачни нюанси отстъпват пред наситените цветове. Карамел, мока, кафе–това са цветовете, които са модерни този сезон. Добавете светлина и комбинирайте с нюанси (кичури) за релеф и визуална плътност на косата.

Студени ледени нюанси, придаващи изискан блясък, са особено актуални този сезон. За създаването им се използва техниката First Reflex, патент на Stephan, с която изсветляването е само с два тона и се матира с оцветяващ продукт, тип спрей, за да се постигне изискан нюанс, без свръхблясък. 

 

Салони Stephan от ново поколение

Веригата стартира тази есен в София два нови проекта, обединени от визията за салони на бъдещето.

Популярният салон Stephan в Изток бе преместен в емблематичния за квартала комплекс Este и обновен в концепцията за следващо поколение грижа за косата и ноктите. На повече от 120 квадратни метра обновеният салон предлага редица иновации от Stephan – зона за диагностика, път на клиента Kerastase за луксозна грижа и релакс ритуали, мъжки кът със специално фризьорско оборудване и обновено меню, разработено в концепцията Stephan Homme. Зоните за цвят, измивни процедури и релакс, маникюр и педикюр са сепарирани и в същото време умело съчетани в общото пространство. В салона ще откриете някои от най-популярните фризьори на марката у нас – Кейт Нгуен, Лилия Христова, Силвия Блажева, заедно с артистичния директор на Stephan за Централна и Източна Европа Васил Михайлов. В новата концепция френският бранд представя еволюцията на популярния метод на работа Stephan – нови жестове и подход към косата, гарантиращи още по-добър краен резултат в подстригването и адаптирането на цветовете.

 

Бизнес клас салон, част от веригата, се появява в емблематичното за корпоративния свят място в столицата – Бизнес парк София. Stephan Mladost адаптира класическия модел на марката с 4 работни места, маникюр и зона за SPA педикюр към динамиката на локацията и предлага познатото ексклузивно обслужване всеки ден от седмицата. Салонът се намира в сграда 2 на парка, като на разположение на клиентите е и собствено паркомясто.