Google+

Фотоколекция на Stephan „Графити” 2010

Urban Graffiti

Фото колекция „Графити” е артистичен проект на екип на академия “Stephan” и агенция New Approach, създаден с идеята да маркира водещите тенденции за сезона под формата на цялостна модна визия.
Основната идея на проекта е да подчертае линия на подстригване, да адаптира характерен цвят и да приложи ефектно тази частна стилистика в модния тренд за 2010.

"Заедно с нашия стилист – Елена Кръстева подбрахме графитите като ефективен „разказ” във фона на проекта, който допълва вижданията ни за колорита в прическите през този сезон. Постарахме се да интерпретираме тенденциите във всички дължини на косата – в късите коси потърсихме контраста между изчистения контур около ухото и дългия рок бретон; в средната дължина акцентът е върху асиметрична линия и много въздух; при дългите коси – равен бретон до веждите.”- коментира артистичният директор на Stephan и автор на колекцията Васил Михайлов.Модерните цветове са светло русо с графитени елементи, меден цвят с малко по-светли медни кичури и тъмно шоколадов с червени кичури”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коса: Васил Михайлов за фризьорска академия и салони Stephan
Грим: Валентин Вълов
Стайлинг: Елена Кръстева
Фотограф: Йордан Петков
Продуцент: NewApproach
Модели: Дорис, Деница, Емануела

Снимки и текст: Stephan
Настоящата информация е обект на авторско право на Stephan. Ползването на настоящата информация е разрешено само след изрично посочване на авторa: Stephan. При нарушение се носи отговорност съобразно действащия закон за авторско право и защитата на интелектуалната собственост.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.