Google+

Франчайз

 

Предимства на нашия франчайзинг модел Свържете се с нас за повече подробности за франчайзинговия модел Stephan

  • 35-годишен опит и ноу-хау в развитието на фризьорски салони
  • отлично познаване на българския пазар и добри локални практики
  • солидни инвестиции в имидж и познаваемост на марката сред клиентите
  • минимум формалности и добра адаптация към законовата рамка в страната
  • внимателно подбран, обучен и лоялен екип
  • уникален метод на работа Stephan
  • общи корпоративни линии в обзавеждане и дизайн - стил и комфорт
  • търговски преференции при обзавеждане и зареждане
  • най-добрите професионални продукти от L’Oreal Professionnel и Wella Professionals и специални условия
  • неповторима артистична среда - сезонни колекции, годишно шоу, работа за модни проекти
  • ефективни маркетингови консултации за стартиране и развитие на салон
  • непрекъсната професионална грижа за репутацията на веригата

Най-доброто от света на фризьорството: най-добрите фризьори, най-добрите професионални продукти

Всички салони, част от международната верига Stephan, както и всички академии на марката, работят със селектирани продукти от портфолиото на L’Oreal Professionnel и Wella Professionals и се развиват във философията на козметичните гиганти за предлагане на безкомпромисно професионално качество. Всеки салон Stephan ползва преференциите и активите на локалното сътрудничество с тези компании.

Франчайз системата на Stephan се развива от внимателно подбран, добре подготвен и лоялен екип, който прилага уникалния модел на работа в салони за красота с общи корпоративни линии на дизайн и обзавеждане. Франчайзингполучателите са част от неповторима артистична среда и получават непрекъсната професионална грижа, за да поддържат умело репутацията на веригата и да развиват успешен бизнес. Прочетете статия за франчайзинговия модел Stephan


салон Stephan, кв. Борово

Позициониран на ключово място в столичния кв. Манастирски ливади, този салон предлага добре познатия уникалeн метод на подстригване, комфорт и обслужване спрямо специфичните особености на косата. Това е първият салон от веригата в България, управляван изцяло от завършили Академията фризьори.

кв. Борово, ул.Пирин 38, тел. 02/ 4414154, 088 8164144

 

 

 


салон Stephan, Център

Салонът се намира в самото сърце на София, на ул. Хан Аспарух 34 и представя класическия бутиков формат на популярната френска марка с над 70 beauty центъра в цял свят.Салонът  носи автентичния дух на френското коафьорство с подчертан артистизъм, ексклузивна грижа за косата и вдъхновяващи стайлинг предложения в актуалните цветове и линии на подстригване.  Клиентите се радват на екстри като шиатцу масажни модули в измивните колони и последно поколение подвижна апаратура за специфични процедури с боядисване и ефектни къдрици.

Център,ул.Хан Аспарух 34, тел.02/ 44 333 00,0885 680 225

 

 


салон Aкадемия Stephan

Това е т.нар. мастър франчайз, който олицетворява философията на Stephan и показва как трябва да изглеждат, работят и да се развиват салоните, част от веригата. Салон Stephan е първият от международната верига у нас.

Салонът изявява своята модерна претенция и чрез естетски подбрано вътрешно обзавеждане, подчинено на концепцията за елегантност, много светлина и съвършенни овални форми. Това са и посланията на цялостната корпоративна интериорна линия на салоните Stephan.

кв.Лозенец, ул.Димитър Хаджикоцев 35, тел.: 02/ 483 46 27, Моб.: 0884/ 19 25 81

 

 

 

Свържете се с нас на е-мейл franchising@stephan-academy.com за повече подробности за франчайзинговия модел и стъпките, които ви предстоят в случай, че имате намерение да откриете и развиете салон, част от веригата Stephan.

В отговор на вашето запитване ще ви изпратим и пълен списък с това, което получавате като част от веригата, финансовите ни параметри и примерни планове за възвръщане на инвестицията, както и нашите изисквания към франчайзингполучателите. На следващ етап ще направим консултации по разположение на салона, подготовка на екип, стартова промоция и маркетинг, бизнес план и управление на разходите, развитие на клиентската база.