Google+

Collection ”Crisis?! What crisis?” by Stephan

Collection

Колекцията маркира тенденциите в прическите за 2010 /2011.
Stephan комуникира линия на подстригване и цветове в колекция, която има смелостта да излезе извън границите на модната индустрия и риторично да погледне към действителността. Предложенията на марката са изградени около форма и колорит, който се противопоставя на използването на световната икономическа обстановка като оправдание за развитието на творческите идеи.

Отвъд социалното послание колекцията лансира прически в средна дължина и дълги коси. Бретонът е равен, агресивен и симетричен в интерпретацията на спускащо каре от марката. Подхожда на графични визии с подчертана линия на подстригването.

Освен на винаги модерното русо, марката залага и на контраста, като показва прецизна работа с интегриране на свободно падащи кичури в лилави и розови оттенъци. В тази визия прическата е изключително женствена, с характерни плътни дължини.

 

 

 

 

 

Снимки и текст: Stephan

Настоящата информация е обект на авторско право на Stephan.  Ползването на настоящата информация е разрешено само след изрично посочване на авторa: Stephan. При нарушение се носи отговорност съобразно действащия закон за авторско право и защитата на интелектуалната собственост.