Google+

Hair Trends Show MUTE 2012

show MUTE 2012 (5)

Stephan представиха тенденциите в прическите за 2012 с уникален коафьорски спектактъл "Mute" в рамките на Интернационалния форум на L’Oreal на 22 април.
Stephan, водеща френска марка за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, показа актуалната линия на подстригване и модерните цветове от колекцията прически MUTE 2012 с динамичен коафьорски спектакъл в рамките на Интернационалния форум на L’Oreal. Той се проведе на 22 април в столичната Рейнбоу Плаза.

Артистичният екип на Stephan демонстрира с подстригване наживо тенденциите в дължините и цветовете при прическите и допълни вижданията си с артистична интерпретация на колекцията и haute coiffure спектакъла „MUTЕ 2012. Акцент за 2012 остава бретонът – с дължина на нивото или под веждите. Модерни са късите към средни дължини на косата с небрежно естествено излъчване. Актуалните цветове за сезона са рубинено, натурално червено и златисто медно. Комбинацията на канелено керемидени оттенъци в съчетание с млечно розови кичури е особено ефектна.

Противопоставянето на забързания живот, стресът, който ни заобикаля и критичният поглед към самия себе си са сред основните артистични вдъхновения на шоуто на Stephan «MUTЕ 2012». Пълноценното изживяване на всеки един момент е жизнеутвърждаващото послание на коафьорския спектакъл, погледнал под повърхността и поставил на пауза забързаното нни ежедневие.

Своето вдъхновение френският бранд представи с уникално двойно подстригване наживо от фризьорите на Stephan, една от отличителните артистични черти на марката. Втората част на спектакъла включваше ревю на haute coiffure прически, изразяващи контрапунктът. На сцената се качиха Васил Михайлов, Артистичен директор на академия и салони Stephan и фризьорите на салони Stephan