Google+

Стани част от Stephan

HairLOVENails

Да, косата наистина обича ноктите! Или поне в Stephan вярваме в изящната артистичност и съвършенство и на двете.

Този път ще говорим само за маникюр и за...теб.

След"Здравей" казваме, че ние сме Stephan - международна верига от центрове за красота с 40 годишна история и над 60 салона в цял свят. В София по патентования ни метод на работа, изучаван в академиите ни в Тулуза, Франция и София работят пет салона от веригата. Всички, отдадени на концепцията ни за обслужване на клиента и управление на бизнеса от ново поколение.

От тази пролет планираме динамично развитие на веригата и екипа ни от маникюристи в бутиковите ни салони, както и интересни артистични проекти, свързани с годишните ни колекции и тенденциите, създавани от артистичния ни екип в София.

Ако искате да се развивате в професията маникюрист, да станете част от страхотната атмосфера на Stephan и талантливите ни екипи, правите нокти за фотосесии и голямата сцена, да се срещате с интересни хора на работното място – станете част от Stephan!

Това, което очакваме е най-вече амбиция за непрекъснато развитие, умения за комуникация и желание за развитие във философията на Stephan (Всеки клиент е звезда в нашите салони).

Не е задължително да имате опит, клиенти или продукти.

Ние ще се погрижим за всичко - готови сме да инвестираме в хора с висока професионална етика и желание за развитие.

За избраните кандидати осигуряваме необходимото стартово и продължаващо професионално обучение (маникюр и педикюр) плюс допълнително усъвършенстване в Академия Stephan в комуникационни умения, взаимодействие с фризьорски екипи, добри практики за веригата и артистични изяви.

Всички одобрени кандидати ще получат и ексклузивна покана за работа в салон Stephan.

 

Пишете ни на nails@stephan-academy.com с кратка информация за вас, координати и по възможност ваша снимка. Ние ще се свържем с вас за повече информация и евентуална среща.