Google+

Stephan Mladost

Запиши си час онлайн

 

Before

Салон Stephan е сертифициран фризьорски салон, част от международната франчайзинг верига с 40 годишна история и над 60 бюти центъра в цял свят. Салонът е разположен стратегически в Бизнес парк София в столичния квартал Младост.

Салон Stephan предлага пълното обслужване по патентования метод на работа Stephan, познатата ексклузивна грижа за косата и атрактивно меню от услуги в секторa маникюр.

Работно време:

Понеделник - Събота: 09.00 до 21.00 часа
Неделя: 11.00 до 19.00 часа

Тел.: 02/ 4444 333; Моб. 0888 88 97 46; e-mail: salon.mladost@stephan-academy.com

Facebook/ Salon Stephan Mladost

Цени и местоположение

Салон Stephan се намира в Бизнес Парк София, най-големия офис парк в Югозиточна Европа, точно на изхода на метростанция "Бизнес парк". До 2 часа паркирането в Бизнес парк София е безплатно.

ЦЕНИ НА ОСНОВНИТЕ УСЛУГИ В САЛОНА:

ДАМСКО ПОДСТРИГВАНЕ СЪС СТАЙЛИНГ - 32 ЛВ
МЪЖКО ПОДСТРИГВАНЕ И СТАЙЛИНГ - 24 ЛВ
СТАЙЛИНГ СЪС СЕШОАР - 22 ЛВ
СТАЙЛИНГ МАША/ПРЕСА -28 ЛВ-32ЛВ
ОФИЦИАЛНА ПРИЧЕСКА - 52 ЛВ - 85 ЛВ
БОЯДИСВАНЕ С ILLUMINA, 1 бр - 51 ЛВ
БОЯДИСВАНЕ С INOA, 1 бр - 51 ЛВ
БОЯДИСВАНЕ С КOLESTON, 1 бр - 44 ЛВ
БОЯДИСВАНЕ С DIA, 1 бр - 26 ЛВ
БОЯДИСВАНЕ С COLOR TOUCH, 1 бр - 26 ЛВ
ДОБАВЯНЕ НА СВЕТЛИНА С ТЕХНИКА БАЛЕАЖ 1/2 доза -1 доза: 32 ЛВ / 52 ЛВ
МАТИРАНЕ - 26 ЛВ
ГЛАНЦИРАНЕ -26 ЛВ
ПОСТАВЯНЕ НА АМПУЛА - 12 ЛВ
КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ AWAPUHI с включен сешоар - 70 ЛВ
КЛАСИЧЕСКИ МАНИКЮР С ЛАК -15 ЛВ
МАНИКЮР С ГЕЛ ЛАК без сваляне - 29 ЛВ
МАНИКЮР С ГЕЛ ЛАК със сваляне - 32 ЛВ
ДЕКОРАЦИЯ 1 бр/1 нокът - 1 ЛВ
СВАЛЯНЕ НА ГЕЛ ЛАК - 5 ЛВ

Приложение 
#stephan mladostСалонът има собствено разработено приложение. Свалете аpp-a "Stephan Mladost" от Google Рlay (goo.gl/6Oj9qN) или App Store (goo.gl/im4Qau) и влезте в нашия свят. Съвети, тайни за грижата за косата, галерия със стотици снимки на коси и цветове, запазване на час само с един клик...

 

Промоции 

 

Нюзлетър

Можете да се възползвате от страхотни промоционални предложения и комплименти. Следете тази страница, както и акаунтите на салона в социалните мрежи за повече подробности.

Можете да научавате първи за промоциите в салона, да получавате специални предложения и да печелите някои от страхотните награди за лоялни клиенти, като се абонирате за електронния ни бюлетин.

* Изпращаме го веднъж на всеки два месеца, с внимателно подбрано съдържание и ексклузивни оферти.

Eкип

Екипът фризьори се състои от 5-ма фризьори, сертифицирани в популярната Академия Stephan и 1 маникюрист. Те имат сериозен опит в практикуването по метода Stephan и са част от артистичния екип на марката, който работи за водещи списания, фотосесии, сценични изяви. Всяко подстригване, стайлинг и създаване на цвят в салон Stephan се извършва след диагностика и се адаптира прецизно към формата и чертите на лицето, предпочитанията на клиента, както и спрямо спецификите на косата като текстура, натура и растеж.

 

Интериор и оборудване

Салонът е обзаведен изцяло съгласно политиките за качество и комфорт на международната фризьорска верига. Мебелите и оборудването (Beauty Star, Италия) са изработени по поръчка и представят концепцията на Stephan за обслужване и комфорт на клиента от следващо поколение. Салон Stephan разполага с 6 фризьорски работни места, 3 измивни колони и сепарирана зона за маникюр.

 

Професионални продукти

Салон Stephan е сертифициран експерт в грижата за косата и ноктите. Всички процедури се извършват след диагностика и с приложение на висококачествени професионални продукти. Салонът работи със селектирани професионални продукти и марки (Kerastase, LÓreal Professional , Wella Profesionals, Paul Mitchell) и предлага продуктите на марката за домашна грижа на изключително атрактивни цени.

Google+