Google+

Stephan за Renault

renault (9)

Топ коафьорът Васил Михайлов представи на сцена уникална колекция от haute couture прически за Renault по време на премиерата на новите автомобили на марката в България.

За първи път в България Васил Михайлов показа комерсиална колекция от прически висша мода, специално създадена за новото Renault Megane. Прическата и автомобилът са новите стилни градски бижута. Това доказа официалната премиера на Renault Megane Hatch и Renault Megane Coupe в България на елегантно шоу-ревю в столичната Рейнбоу плаза. Артистичният екип на френската фризьорска академия Stephan символично потвърди мотото на новите автомобили - „Време за промяна”, като представи на сцена уникален метод на подстригване и само за няколко минути на живо показа последните тенденции в прическите, които ще властват в градската
мода през есента на 2009 година.

За първи път в България артистичният директор на академия Stephan Васил Михайлов показа и комерсиална колекция от прически висша мода, специално създадена за новото Renault Megane. С подчерка на истински моден дизайнер водещият коафьор представи колекция, вдъхновена от артистичната елегантност на Renault и претворена в косите с въображение, аксесоари и форми, напомнящи за неустоимата привлекателност на френските автомобили.

Благодарение на партньорството с Френския културен институт в София колекцията може да бъде видяна от всички през май на витрините на сградата на института на ул. „Дякон Игнатий” 2, близо до площад Славейков в София.

Тази колекция е моя начин да изразя вдъхновението си от новото Renault Megane.”, сподели Васил Михайлов, артистичен директор на фризьорска академия Stephan. “Няма да крия, че съм истински привърженик на Renault  години наред и благодарение на уникалната концепция на тази премиера имах възможност да изразя творчески усещането си за елегантния подчерк на автомобилите с тази марка.”

Вижте колекцията тук

 

 

За да видят официално за първи път в България новите модели Megane, в Рейнбоу Плаза се събраха водещи мениджъри на български и чуждестранни фирми, хора от артистичния и културен елит на България, клиенти и приятели на Renault у нас.

 

Снимки и текст: Stephan

Настоящата информация е обект на авторско право на Stephan.  Ползването на настоящата информация е разрешено само след изрично посочване на авторa: Stephan. При нарушение се носи отговорност съобразно действащия закон за авторско право и защитата на интелектуалната собственост.