Екип от специално обучени в централата на Stephan преподаватели

 

Васил Михайлов, Артистичен директор

Двукратен участник в световните шампионати на ОМС(световната организация на фризьорите) – в Париж през 2002 година печели 5-о място. Записва и забележителни участия в европейския шампионат в Страсбург, популярния фризьорски конкурс в Рига, в много конкурси в България.

Работил е задно с едни от най-популярните световни фризьори като Жан Марк Жоберт, Кристоф Гайе, Летисия Генау и др. Васил Михайлов работи в момента за множество модни шоута у нас, видео продукции, фото сесии за списания и ръководи артистичния екип на Stephan за региона.

 

 

 

Ирена Алексова, Преподавател

Ирена Алексова има над 20 годишен опит като фризьор. Преди старта на Академията в България преминава специално обучение в централата на Stephan в Тулуза. Редовно посещава квалификационни курсове, сертификационни семинари в България и чужбина. Освен преподавател в Академията Ирена Алексова е и мениджър на салон Оборище, част е от Артистичния екип на Stephan и участва активно в творческите изяви на марката, реализацията на модни сесии, създаването на колекции, шоута, ревюта и други. 

 

 

 

Мая Кънчева, Асоцииран преподавател

Мая е с 8-годишен опит като фризьор в Stephan. След завършването на Академията тя се присъединява към екипа на салон Център, член е на Артистичния екип на марката, а от 2019 година вече е асоцииран преподавател в Академията по уникалния метод Stephan.

 

 

 

 

 

 

Веселина Бояджиева, Асоцииран преподавател

Веселина е част от Stephan от 4 години. Завършва своето обучение в Академията, става член на екипа на салон Изток и част от Артистичния тийм на Stephаn. Не спира да се развива и усъвършенства, което показва и в своята работа. От 2019 г. тя става асоцииран преподавател и води лекции за особеностите при мъжките прически, идеи за създаване на стайлинги и кокове при дамите.

 

 

 

 

 

Посети Академията и надникни в света на Stephan. Започни кариерата си още сега и се запиши в Academy Stephan.

ЗАПИШИ СЕ