COLLECTION Rock&Bob

Stephan представи колекция прически Rock & Bob 2015, с която демонстрира линията на подстригването и модерните цветове за есен-зима 2015/2016. Колекцията интерпретира класическия боб в контрастна комбинация от изтънченост и рок излъчване. Линията на подстригването позволява съвършено естествено падане на косата в съчетание с чувство за свръх лекота и виталност. Класическият боб, носим във всички дължини, подчертава профила и нежната извивка на шията и лицето.

 

При подстригванията

Къса визия. Класически боб със заоблена форма, деликатно покриващ ухото и следващ извивката на лицето. При това късо подстригване обемите се подчертават с техниката „Next Floor”, патент на Stephan. Подстригването изрязява индивидуалността и съвършената хармония между характер и облекло. Уравновесеността се комбинира контрастно с рокендрол излъчване.

Средна визия с деградeВ средната си вариация прическата е небрежна със секси разрошени вълни. Бретонът е къс, разпилян, падащ под нивото на очите. Гъвкавостта на тази прическа се подчертава най-вече от техниката. Тази хармония подчертава меките линии на прическата и следва линията на подстригването.

Дълга визия. Дългата визия е най-конвенционална, носи френския шик на Париж , спуска се на романтични вълни под рамото.

 

При цветовете

Бледите прозрачни нюанси отстъпват пред наситените цветове. Карамел, мока, кафе–това са цветовете, които са модерни този сезон. Добавете светлина и комбинирайте с нюанси (кичури) за релеф и визуална плътност на косата.

Студени ледени нюанси, придаващи изискан блясък, са особено актуални този сезон. За създаването им се използва техниката First Reflex, патент на Stephan, с която изсветляването е само с два тона и се матира с оцветяващ продукт, тип спрей, за да се постигне изискан нюанс, без свръхблясък.