Най-новите тенденции от WELLA в Stephan

Съвместно обучение, в което акцентът беше най-актуалният тренд

Вдъхновение и блясък бяха най-основните акценти в обучението, което се проведе в Академия Stephan на 04 и 05 октомври, специално организирано за фризьорите от салоните на марката. Основната тема беше балеажът

По време на събитието организаторите от Wella Professionals Bulgaria потопиха фризьорите в цялостно преживяване и им дадоха възможност да научат, усвоят и приложат на практика една от най-актуалните тенденции, представена за първи път в България – Brazilian Illuminage. 

Специален гост- лектор беше Алина Калин, Color Master Expert и топ артист на Wella Professionals за Румъния. 

Тя проведете обучението в две части, като по време на теоретичното представяне премина през основните акценти, характерни за техниката. Същевременно работи върху собствен демо модел, с който представи начинът на работа. По време на практическата част фризьорите работиха в екип върху модели с естествени коси, за да преминат цялостно през процеса. Творихме с креативност, много положителен заряд и вдъхновение, които белязаха двата артистични дни.

Споделяме с вас моменти и ви показваме поразителните промени, които сътвориха нашите фризьори. Още от 11 октомври ви очакваме в салони Stephan за тази премиум услуга, с която ще превърнем посещението в още по-персонализирано, а визията ще бъде още по-блестяща и луксозна.