Нова колекция - RED EMPTION 2019

Нова колекция, нови тонове и нови трендове

Новата колекция на Stephan е вече тук! Нейното заглавие е игра на думи, с което предизвиква размисъл и провокира!

Red Emption 2019 беше представена на 20 май от артистичния директор – Емануел Сентенак и главният колорист на марката – Сесил Дю Ел!

Обучението започна още в 10 часа в Академията, където всички екипи от салоните ни се впуснаха в невероятната демонстрация. Бяха представени визиите от колекцията, които съчетават топли тонове и неправилни форми на деграде. Прическите следват небрежността, но чрез хармония между дължина и цвят. Доказаният метод Stephan беше представен с нови жестове, градуси и геометрии, с които да направят всяка визия още по-ефирна и перфектна.

Във втората част нашите професионалисти участваха със свои модели и пресъздадоха новата колекция. Те прилагаха наученото и се консултираха с нашите гости, за да изпипат до най-малкия детайл всяка прическа.

Обучението премина с усмивки и вдъхновение за голямото семейство на Stephan, което за пореден път налага нови тенденции в каофьорството и доказва, че увереността лесно се комбинира с изпитания метод.

Колекцията Red Emption е вдъхновена от клиентите и посветена на тях. Меки тонове, готови да бъдат част от всяка смела дама, която не се страхува да експериментира и да изразява себе си.