Обучение в Academy Stephan

Купи ваучер до края на месец май с 20% отстъпка

Днес все по-трудно намираме своето призвание. Десетките възможности около нас не ни улесняват, а усложняват процеса и ни карат да се лутаме все повече. Точно затова с радост и любов говорим за професията фризьор, която е наше призвание и ни кара да предизвикваме себе си всеки ден. Academy Stephan отвори врати през 2007 година и до днес не спира да обучава и развива ученици, фризьори и преподаватели.

Работата в Академията е базиран на неповторимия метод Stephan, който се основава изцяло на професионалната логика. Преминавайки през обучение за него, всеки един фризьор може да реализира желанията на клиента и същевременно да ги съобрази с индивидуалността и типа на косата.

За да осигурим максимално ефективно и полезно обучение, ние го адаптирахме по специална програма към условията за обучение в България. Фокусът е поставен върху учебни модули, които обхващат различни елементи, техники, практики и възможности. Свидетелството или удостоверението, което получавате в края на обучение е само доказателство за усърдната работа, труд и енергия, която сте вложили. А те не са никак малко, защото в Академията държим освен по време на лекциите, всички наши ученици да работят активно и на практика и ежедневно да показват и усъвършенстват наученото.

  • Всичко това се случва под зоркото око на нашите преподаватели, които през цялото време са там, за да наставляват, обучават и организират. Освен работа, обучението при нас преминава и в много артистични изяви, създаване на колекции, вътрешни шоута и ежедневни вдъхновяващи предизвикателства. 
  • Имаме 13 работни места, професионалисти в обучението и си търсим хора с желание за развитие във фризьорската професия, за да може заедно да положим основите. 
  • Професионалният курс за начинаещи е с продължителност 6 месеца и включва теория и практика. Закупете ваучер за обучение, което да стартирате, когато Академията отвори врати и ще получите 20% отстъпка от регулярната цена на курса 3 300 на  2 640 лв., с включени продукти за работа през целия срок на обучение, инструменти и пособия.

Ще усвоите тънкостите на метода Stephan, особеностите в колориметрията, мъжките и официалните прически и стайлингите. А ако не сте уверени в себе си след приключване на срока на обучението, може да продължите да сте част от учениците колкото време имате нужда. 

Нашият екип е на разположение да отговори на всички ваши въпроси във Facebook страницата на Академията и на имейл: office@stephan-academy.com