От учениците ... с вдъхновение

Представяме ви усмихната Натали

Когато прекрачат прага на Академията, нашите студенти започват дълъг път на учене, развиване и усъвършенстване. Целият ни екип се стреми да ги въвлече в едно изкуство, да им придаде тънкостите на професията и да ги развие като професионалисти. Заедно работим и се усъвършенстваме! А след това те ни зареждат с усмивки и вдъхновение.

Днес ви представяме Натали! Тя е магнетичната усмивка с невероятни умения, която започна като наш ученик и скоро ще стане част от голямо семейство на Stephan.

 

Представи се...

Аз съм Натали. От Габрово съм и съм на 20 години. Реших да започна да се занимавам с фризьорство, защото за мен то винаги е било изкуство, и когато видиш една жена да си тръгва от самия фризьорски салон толкова щастлива, ти се чувстваш уникално, че можеш да създадеш такъв шедьовър. Най-важното е всяка дама да се чувства красива!

От колко време си в Академията?

В Академията съм от четири месеца и обучението преминава много добре. Наистина много ми харесва! Учителите са уникални и винаги са насреща да помогнат, каквото имаш нужда.

Кое е най-важното в професията, която си избарала?

Няма маловажно нещо в тази професия. Всяко едно нещо, дори и начинът, по който да посрещнеш един клиент, е толкова важно. Тук те учат на дисциплина. Не само как да направиш един стайлинг или как да нанесеш една боя. Учим се как да изпълняваме всяка процедура правилно, започвайки буквално от нулата. Това ще ни даде добра основа за бъдещото ни развитие.

Вълнуваш ли се, че ще бъдеш част от екипа на Stephan и след приключване на обучението?

Да, много се вълнувам. Още от първия ден в Академията знаех, че искам да работя за тях и тайно се надявах да ме поканят. Защото да работя за Stephan... за мен е една сбъдната мечта.