Ежегоден #teambuilding на Stephan

Усмивки, споделени моменти и много незабравими емоции

"Големите истории не са за малки букви. Те се живеят...." беше мотото на тазгодишния team building на салони Stephan и Академията. Тази година той се проведе в едно невероятното кътче – Старосел. Забавлявахме се с вино тур и дегустация, и се състезавахме заедно за най-добро купажно вино, създадено от нас.

Целият екип се радваше на незабравими споделени моменти. Заедно си почивахме, забавлявахме, обобщихме изминалата година и поставихме целите за 2019г.

Мотивацията не ни липсваше, а всеки от салоните получи много подаръци. Променихме паричните и материални изненади за лоялните ни служители.

И изцяло нов, различен и креативен преподавателски екип ще се присъеди към голямо семейство на Academy Stephan под формата на асоциирани преподавател. Пожелаваме им успех.

Обсъдихме успехите и положихме основите на бъдещите цели заедно. Нашият артистичен директор Васил Михайлов постави бъдещите цели и направи обучение. Наш специален гост беше маркетинг експерта Ален Попович, който беше лектор на тема “Социални медии“.