Stephan Loyalty Club

Една лоялна програма - много предимства

Усещане за достъпен лукс и поддържане на изключително висок стандарт на работа. С тези определения може да характеризираме философията, която стои за салони Stephan. Всичко започва през 2007 година, когато врати отваря Академия Stephan. Тя се превръща с лидер в обученията на фризьори и до днес през нея са преминали над 2 000 ученици с 95% реализация в професията. 

Академията създава обучени и отлично квалифицирани кадри, които започват подготвени своя професионален път. Непосредствено след това стартират салони Stephan, които до 2022 година са 6 обекта на територията на София. Несъмнено франчайзинговият модел за развитие на салоните от ново поколение дава възможност на марката да се разраства и да умножава своите локации на ключови места в столицата. 

Добрият модел на работа, унифицирането на салоните и последователното методично развитие на марката показват, че салонът не е просто неизменният съюзник за добрия външен вид, но той следва и тенденциите на развитие и се адаптира спрямо нуждите на времето. 

През 2020 година в Stephan заработи специално създадена за нуждите на бизнеса система, която даде възможност за лесно, бързо и дигитализирано управление на процесите в салона. Нейното естествено продължение се появи през лятото на 2021 година с мобилното приложение за запазване на часове StephanSalons. То събира на едно място информация за 6-е обекта и дава възможност на клиента да научи всичко за услугите, да запазва час в удобно време и да бъде информиран за новостите и кампаниите около Stephan. Причината за подобна стъпка се дължи на ясното осъзнаване, че най-важното за нашите клиенти е времето. По този начин даваме възможност за персонално управление – независимо от натовареността на вашето ежедневие. Това не се отразява на мястото, на коeто да поглезиш сетивата – салонът, защото професионалистите ни дават възможност за бягство от забързаното ежедневие с предоставянето на луксозни, спа услуги и терапии, както за косата, така и за ноктите.

Stephan непрестанно инвестира във високото ниво при обслужване на клиента. Поради това през 2022 година фокусът на марката ще бъде насочен към това да дадем добавена стойност на нашите редовни посетите, но и да поглезим с подаръци всички, които за първи път ще се доверят на Stephan.  Именно затова с нетърпение през февруари стартирахме топ активността ни за 2022: “Stephan Loyalty Club”.  Пространство в приложението ни, което ще даде възможност на всеки клиент да печели с всяко посещение. 

Включването става изключително лесно! Необходимо е само изтегляне на апликацията и запазване на час през нея. След всяко посещение ще получавате точки, които в срок от 24 часа след посещението ще бъдат налични във вашия профил. Независимо дали ще изберете услуга или ще закупите продукт, ние ще обърнем сумата, като на всеки 10 лв. ще получите 1 точка.  Разгледайте каталога, изберете желания подарък и заявете неговото вземане от удобен за вас салон. 

Салони Stephan ще откриете на ключови локации в София, където стилът на работа е прецизен и професионален, а атмосферата приятна и изискана. Приложението Stephan Salons ще откриете в App Store и Google Play, а в него ви очакват много подаръци и изненади.