#TEAMbuilding STEPHAN

Невероятни моменти и различни преживявания в един необикновен понеделник

Специален 17 януари за нас, защото отбелязахме годишния ни тийм билдинг

По традиция отделихме първата част на деня за анализ и преглед на изминалата година, която беше предизвикателна и различна от всички досега. Обсъдихме успехите и положихме основите на бъдещите ни цели през настоящата година. Надникнахме още по-дълбоко, споделяйки интересни неща и обменихме опит. А част от нашите екипи получиха и заслужени подаръци. Важен момент беше посветен на ежегодния ни календар със събития и кампании, които ще бъде актуален през следващите месеци. Помислихме и за вас – нашите клиенти! Подготвили сме ви страхотни изненади и нещо много специално, което предстои. Следете страниците в социални мрежи!  

Невероятното място, на което се подвизавахме беше Киноцентър Бояна, за което благодарим на нашите партньори от Boyana Events. Освен гостоприемното им посрещане, те направиха специално за нашия екип cinema tour из различните декори и ни потопиха в магията на киното. Благодарим ви!

Положително заредени и готови за още предизвикателства денят ни продължи в хотел Метрополитен за едно различно и уникално преживяване, а именно Театър на сетивата! То ни предизвика, вдъхнови ни и приобщиха още повече към екипните преживявания. Не бихме могли да го опишем с души, но усмивките и удовлетворението в края на деня говореха сами за себе си.

Благодарим на нашия артистичен директор Васил Михайлов, че за пореден път ни постави в необичайна, възхитителна и вдъхновяваща обстановка, подарявайки ни това уникално преживяване, от което не може да скрием положителните емоции.

Споделяме ви моменти от специалния ни понеделник!