ТОП 5 причини да посетиш Academy Stephan

Сядаме на стола на красотата в утвърдената Академия Stephan. Вече 12 години тя застава смело на пиадестала сред най-добрите места за обучение на фризьори у нас. Френската марка диктува модата във фризьорството и не спира да надгражда със знания и умения. За поредна година тя е готова за нов прием на ученици, на които да даде специални отстъпки и да запознае отблизо с професията фризьор. 

Поддържаме високият стандарт на работа с ежегодни обучения и собствена колекция, но това, което ни отличава е вниманието и индивидуалното отношение, с което посрещаме всеки клиент. Доказателство за това е ежегодното шоу на мрака Stephan, което всяка година налага тенденциите и впечатлява с креативност и новаторство. 

Четирите салона на марката са нейното естественото продължение. Всички фризьори са завършили Академията и пренасят професионалната атмосфера и начинът на работа на работното си място. Това продължава да кара клиентите да се връщат отново и отново.

Ето и няколко причини, с които да се убедите, че това е правилното място за вас!  

 

#1 Съобразено с българския пазар обучение 

Методът Stephan е единствен по рода си! Основният принцип, по който се води, е пътят на професионалната логика. Чрез него няма желание, което не може да бъде реализирано, а всеки фризьор се съобразява от индивидуалността и типа коса. Правилното изпълнение на метода  е основата, върху която се заляга чрез първите стъпки на нашето обучение. Програмата е разделена на модули и е специално адаптирана към условията в България. Преподавателите преминават ежегодни обучения, с които следят тенденциите и новостите, за да ги предадат по време на лекциите. Реализицията на всички завършили Академията е 100%.

 

#2 Обучението продължава дотогава, докато имате нужда от него

Обучението не е просто кратък етап, то е цялостно отдаване. Успехът се постига с постоянство и надграждане на знанията. В Academy Stephan инвестираме в средата за работа и се стремим да развиваме всеки един обучаващ се. Мотивираме учениците ни да развиват своите качества, да наблегнат на слабите страни и да подобрят силните, за да са перфектни в това, което правят. Поради тази причина обучението няма строго фиксирана дата, а всеки ученик може да продължи да посещава Академията и след приключване на определения за това период. 

 

#3 Практическа насоченост 

Променяме класическата представа за обучение. Държим на отдадеността на всеки ученик, за да може да изградим от него професионалист, който преобразява, изпълнява желания и твори. Полагаме основите с теория, която нагледно показваме. Практическата насоченост е изключително важна и учи всеки един на работа с клиенти. Ние вярваме, че посещението при фризьора не се състои единствено до пострижката, а е цялостно изживяване и започва още при посрещането на клиента в салона. 

 

#4 Работа с професионални продукти

Избрали сме марките, с които работим, с внимание и с прецизност. Целта е да предоставим най-доброто на нашите клиенти чрез доказани лидери в своята област. Не подценяваме подбора на точните продукти, с които да работим и които учениците ни да използват по време на цялостното обучение. Подчиняваме се на идеята за достъпен лукс, а философията ни е в качеството обслужване с професионалните продукти на L’óreal Professionnel и Wella Proffesionals. 

 

#5 Индивидуален подход към всеки отделен ученик 

Тайната на успеха се крие във вниманието към детайла. На това учим нашите ученици. Стремим се да им дадем повече от знания за професията, но и подход, прецизност и отношение. Пропадавателите ни са професионалисти, овладели тънкостите и особеностите, и работят с всеки ученик индивидуално, за да обърнат внимание на конкретните нужди. Работим с всеки по отделно, докато ученикът не го разбере и може да го прави без никакво колебание. Целта на тази повтаряемост e да бъдат усвоени всички нужни знания и умения, за да може всеки ученик да работи без никакво притеснение веднага щом завърши. Затова често и в процеса на обучение организираме интерактивни занимания, включващи индивидуални и групови задачи. 

 

Всички записали се ученици до края на месец октомври 2019 година получава 20% отстъпка от цената на курса. 
Разгледайте подробна информация за обучения ни тук:  https://www.stephan.bg/akademiya/uchebni-programi   
За актуални предложения може да следите и Facebook страницата на Академията.