Успешната кариера във фризьорството започва в Academy Stephan

20% отстъпка на учениците, които се запишат до края на м.ноември

В Academy Stephan академичната година никога не свършва. Обучението продължава целогодишно както за учениците, така и за преподаватели. За поредна година Академията ще отвори врати и предложи цялостното си портфолио от курсове за обучение на фризьори. Всички записали се до края на месец октомври ще получат 20% отстъпка.

Stephan стъпва на българския пазар пред 2007 година и оттогава до днес ежегодно обучава ученици и ги въвежда във фризьорската професия. Академията се утвърждава като най-доброто място за обучение на фризьори у нас, а програмата е адаптирана към условия в България и лиценцирана от НАПОО. 

Единственият по рода метод за подстригване Stephan, съобразен изцяло с професионалната логика, формите и особеностите на лицето, е това, което отличава Академията. Методът позволява на всеки фризьор да реализира желанията на клиента и да се води от индивидуалността и типа коса.

Академията дава възможност на тепърва прохождащи ентусиасти да научат техники, практики и методи от опитните професионалисти на марката. В учебната програма е предвиден и курс за настоящи фризьори, които искат да подобрят работата си и да надградят знанията. А всеки ученик има възможност да продължи реализацията си в салони Stephan.

Професионален курс за начинаещи

Записването за курса стартира на 16 септември и ще продължи до 31 октомври. Периодът на обучение продължава 6 месеца. След приключване на курса, учениците биха могли да продължат да посещават Академията напълно безплатно и да присъстват на лекциите. Обучението включва теория, практика, технология, техники и правила. Цената на пълния курс е 3 300лв., а с остъпката – 2 640 лв. В нея влиза всичко - продуктите, с които се работи през целия срок на обучение, инструменти и пособия. Има възможности за разсрочено плащане и за отстъпка при плащане наведнъж.

Професионален курс за практикуващи фризьори

Набирането на ученици започва на 16 септември и ще продължи до 31 октомври. В него могат да се включат всички настоящи фризьори, а продължителността му е минимум 3 месеца. Реализира се по индивидуална програма и график, съобразена с удобството и индивидуалните нужди на фризьора за повишване на уменията му в конкретна област- колориметрия, подстригване по метода, мъжки прически, официални прически и др.

Цената на курса е 1 800 лв., а с отстъпката – 1 440лв. И в нея са включени всички продукти, инструменти и пособия. Има възможност за разсрочено плащане и за отстъпки при плащане наведнъж.

 

Пълна информация за обученията и програмите ще откриете на: https://www.stephan.bg/akademiya/uchebni-programi. Може да пишете на имейл office@stephan-academy.com или да позвъните на тел.: 02 483 46 27, 0895 056 947.
Следете и страницата ни във Facebook