Време за подаръци и изненади

Актуалните ни летни предложения те очакват в салони Stephan

Грижим се да не спираме с впечатляващите предложения към наши клиенти, с които да правим преживяването им по-специално и незабравимо.

Планирали сме много летни изкушения, подаръци, изненади и добро настроение, с които да покажем, че за нас всеки клиент е звезда.

Включи се в съвместната кампания на Stephan и L’Oreal Professionnel през месец юли. В салони и Академия Stephan те очаква подарък подхранващо олио за домашна грижа Mythic Oil при всяко боядисване с DIA/INOA.

 

 

 

 

 

 

 

 

А още на 06 юли започват и нашите любими красиви дни на Kerastase. Цяла седмица в салоните ни ще властва луксозна обстановка с тематична украса, с която да превърнем посещението в салоните ни в истинско преживяване. Главният експерт на Kerastase ще бъде при нас, за да направи индивидуална диагностика на всеки клиент. Всеки, които избере да закупи два продукта за домашна грижа, ще получите и подарък несесер.

Освен за грижата за косата помислихме и за ръцете и ноктите. При всяко отбелязване през месец юли в салона на направената процедура ще те включим в нашата месечна томбола. На 1 август ще изтеглим победител, който ще спечели Bella SPA маникюр.

Следете всичко във Facebook страниците нa салоните ни, а информация за събитията ще откриете тук:

 

06.07.2020 (понеделник) – A very personal day at Salon Stephan Iztok 

07.07.2020 (вторник) - A very personal day at Salon Stephan Center 

08.07.2020 (сряда) - A very personal day at Salon Stephan Oborishte 

09.07.2020 (четвъртък) - A very personal day at Salon Stephan Lagera 

10.07.2020 (петък) - A very personal day at Salon Stephan Borovo