Academy Stephan

Представяме ви салона към популярната академия Stephan, в който всеки ден без понеделник и неделя работят всички млади таланти на френския бранд. Това е и най-големия салон във веригата, който разполага с повече от 13 работни места, комфортни рецепционни зони и такива за изчакване и релакс.

Интериор и Оборудване

Салонът към академия Stephan разполага с над 13 работни места, организирани съгласно всички изисквания на международната фризьорска верига. Оборудването е дело на престижната фабрика на Beauty Star в Италия - налице е и специално обособена зона за измивни и химически процедури с изработен по поръчка колор бар. Салонът се отличава с високо качество на интериорните компоненти и материали, като предоставя пълен комфорт за клиента.

Професионални продукти

Всички процедури в салона се извършват след диагностика и с приложение на висококачествени професионални продукти. Всеки продукт е предварително тестван в Академия Stephan и адаптиран в специалната концепция на марката за България, целяща да предложи на клиента най-доброто от света на фризьорството и грижата за ноктите.
Салонът работи само със селектирани професионални продукти от марките - LÓreal Professionnel, Kerastase, Wella Professionals, SEB MAN, Paul Mitchell.

Запиши се в Академия Stephan до края на септември! 

Работно Време

Вторник - Събота:
10.00 до 18.00 часа
Неделя и Понеделник: почивни дни

Паркиране

Зелена зона

Цени

Дамско подстригване със стайлинг 20 лв.
   
   
Подстригване 13 лв.
   
   
Стайлинг със сешоар 11 лв.
   
   
Официална прическа 28 лв.
   
   
Боядисване с INOA 1 бр 39 лв.
   
   
Боядисване с KOLESTON 1 бр. 29 лв.
   
   
Боядисване с DIA 1 бр. 22 лв.
   
   
Добавяне на светлина с техника балеаж 
1/2 доза -1 доза:
19 лв. / 38 лв.
   
   
Добавяне на светлина с техника балеаж с Clay 
1/2 доза -1 доза:
21 лв. / 42 лв. 
   
   
Матиране  24 лв.
   
   
Поставяне на ампула 12 лв.