Салони Stephan завладяха киното

Stephan  затвърждава с всяка изминала година силата на коафьорската си мрежа в България. Специалният метод на подстригване Stephan, който e без аналог в световен мащаб, е базиран на уникална професионална логика, която българският екип прилага в съчетание с  луксозна грижа за косата в Stephan Academy и в още четири  салона под същата марка.

На 12 ноември Boyana events изградиха сцена в най-голямото студио за подводни снимки в континентална Европа в Nu Boyana Film Studios, на която топ коафьорите на Stephan показаха тенденциите в тазгодишното си шоу haute coiffure. На входа  гостите бяха посрещнати от най-лъскавите модели на Mercedes Benz,  a  на сцената, изградена изцяло върху вода, фризьорите ни разказаха чрез коси сюжета на четири от най- продаваните блокбъстър заглавия  за всички времена.  Шоуто Stephan- Cinema започна с визии от чудната  Алиса , продължи с моменти от най-коафьорския филм „Коса“ , последвани от кралиците на  „Война на тронове“ и „Гладиатор“  и завърши  с вълшебните същества  от „Аватар“. Арт директорът на Stephan Васил Михайлов омагьоса публиката като демонстрира подстригване в реално време, a целият фризьорски екип впечатли феновете си освен с добри техники и използването на качествени продукти от L'Oréal Professionnel , и с безупречно сценично поведение.

Вперени в сцената бяха очите на водолази, които бдяха за сигурността на гостите, както и обективите на плеяда от фото и видеорепортери, които запечатаха всеки един момент от спектакъла. По време на събитието  почитателите и клиенти на Stephan  се наслаждаваха на зрелищните прически с Martini в ръка. Пред фотостената се изреди опашка от красиви дами, желаещи да се снимат с хаштага на събитието #SalonStephan, a една от снимките, публикувани в Инстаграм,  ще бъде  достойно възнаградена с козметика от MAC.

В разговори по време на афтър партито коафьорите на Stephan засегнаха най-важната тема в коафьорския бранш - луксът в обслужването.  Всяка услуга в салоните им се извършва след предварителна диагностика на косата и скалпа и диалог с клиента, за да се установят  неговите желания.  Още за Stephan  можете да намерите тук: www.stephan-academy.com

Снимки от събитието Haute coiffure Cinema show by Stephan може да намерите в галерията: