Във фризьорска академия Stephan сме на мнение, че дългосрочното, трайно, целесъобразно и задълбочено обучение е добра основа за една успешна кариера. За да станете фризьор, и то добър в професията, са нужни дисциплинираност, умения, практика, знания за професията, обща култура, добро възпитание и комуникативност. Без колебание твърдим, че обучението в Академия Stephan е най-доброто в България. С нас няма да сте притежател просто на една диплома, а ще получите реална професия, възможност за кариера, високи доходи и престиж.

Създали сме специално адаптирана програма към условията за обучение на фризьорите в България. Със сигурност това е уникална за целите Балкани образователна система и в учебните модули, които сме подготвили, можете да видите напълно нови за нашата страна елементи, техники, практики и възможности като цяло. Наш приоритет е да организираме обучението изцяло в духа на марката Stephan – не само да предадем ефективно популярния в цял свят метод на работа Stephan, а и самото послание на марката – естетически лукс, актуалност, артистичност, което пренасяме и в салоните Stephan.

ЗАПИШИ СЕ

Най-важното нещо е, че при нас вие ще научите всичко за професията Фризьор.

1. Срок на обучението: продължителността на курса е 6 месеца, всеки ден без неделя и понеделник с лекции сутрин и практика следобяд. Има възможност след изтичане на тези 6 месеца да останене допълнително в Академията, като това НЕ се заплаща допълнително.

2. Професионална реализация в салони Stephan веднага след завършване, ако по време на курса докажете, че сте сериозни, отговорни и амбициозни. Отлични доходи, работа в млад и интелигентен екип, множество бенефити като безплатни обучения и семинари на марката, част от артистичния живот на Stephan, кариера и непрестанно развитие - фризьорите на Stephan имат всичко, което може да получате в тази професия.

3. Индивидуалност на обучението - може да започнете обучението си в Академия Stephan веднага още днес, нямаме начални дати. Обучението в академия Stephan се подчинява на индивидуалността и конкретните нужди на всеки ученик. Работим с всеки по отделно, докато ученикът не го разбере и може да го прави без никакво колебание. Целта на тази повтаряемост e да усвоите получите всички нужни знания и умения, за да може да работите без никакво притеснение веднага щом завършите.

4. Практиката в реална средаСлед като усвоите базовите умения във фризьорството върху кукли започвате да работите с реални клиенти. В Академията ще се научите да се справяте с всичко. До вас винаги ще има преподавател, който ще ви показва грешките, ще ви насочва.

Преподаватели

5. Наш приоритет е обучението за комуникация с клиент. Повечето курсове не обръщат внимание на това, те искат да ви покажат само техниките на подстригване. Ние ще ви научим как да бъдете активната част, как да предложите прическа, цвят, как да продадете продукти.

6. Мултибрандинг и най-доброто от света на фризьорството. Ще ви покажем как да работите с най-популярните и класни професионални марки на пазара у нас, да познавате техниките при всяка марка.

7. Методът на подстригване Stephan. Ще ви научим да подстригвате по метода Stephan, с който може да бъде направена всяка една прическа на всеки клиент по най-добрия възможен начин. Ще ви научим да подстригвате така, че в бъдеще клиентите ви да казват: "Никога преди косата ми не е изглеждала толкова добре". (реплика на всеки втори клиент в салони Stephan)

8. Легитимна диплома. При завършване на обучението си в Академия Stephan получавате легитимна диплома за практикуване на професията, която важи в целия ЕС и сертификат от Stephan
-Свидетелство за професионална квалификация (при обучение по пълната програма и всички модули). Тoзи документ удостоверява придобиването на професия "Фризьор" и придобиването на професионална квалификация 2-ра степен
- Удостоверение за професионално обучение ( при обучение по част от учебната програма в Академията като 3 месечен курс, ателие и др.). Този документ свидетелства за продобиване на допълнителни умения и знания по професията "Фризьор".

9. Артистичност. Ние сме единствената фризьорска верига салони у нас със собствена колекция за предстоящите тенденции и ежегодно шоу в София, на което присъстват стотици гости. Всички ученици участват активно в подготовката им.

Вижте последното ни шоу.


 


10. Без скрити такси и допълнителни плащания. Цената на пълния курс на обучение (6 месеца) за професията Фризьор в Академия Stephan е 3 600лв. В нея влиза всичко - продуктите, с които работите през целия срок на обучение, инструментите, които използвате (сешоари, маши, гребени), учебници - всичко, без значение колко време се обучавате в Академията. Има възможности за разсрочено плащане и за отстъпка при плащане наведнъж. Вижте и другите програми и възможности за обучение в Академия Stephan тук

Учебни програми


Каним Ви да ни посетите (когато пожелаете) в работното време, за да зададете своите въпроси на нашите преподаватели и ученици да разгледате академията и начина на обучение. Заедно с Артистичният директор на академия Stephan Васил Михайлов можете да обсъдите всичко, което ви вълнува.

За контакт: София, Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев 35,тел.: +359 2/483 46 27 , Mob.: +359 88/419 25 81

Посети Академията и надникни в света на Stephan. Започни кариерата си още сега и се запиши в Academy Stephan

ЗАПИШИ СЕ