Екип от специално обучени в централата на Stephan преподаватели

 

Васил Михайлов, Артистичен директор

Двукратен участник в световните шампионати на ОМС (световната организация на фризьорите) – в Париж през 2002 година печели 5-о място. Записва и забележителни участия в европейския шампионат в Страсбург, популярния фризьорски конкурс в Рига, в много конкурси в България.

Работил е задно с едни от най-популярните световни фризьори като Жан Марк Жоберт, Кристоф Гайе, Летисия Генау и др. Васил Михайлов работи в момента за множество модни шоута у нас, видео продукции, фото сесии за списания и ръководи артистичния екип на Stephan за региона.

 

 

 

 

 

Катерина Нгуен, Преподавател

Кейт е с над 15-годишен опит във фризьорството. Завършва курса в Академия Stephan през 2009 година и започва професионалния си път в салон Изток. Там работи над 10 години и става тийм лидер, част от артистичния екип на марката и през 2022 година вече е преподавател по Колориметрия. Има редица фотосесии за модни списания, събития, ревюта и шоута. Ежегодно усъвършенства знанията си с квалификационни курсове, семинари и обучения в България. От 2023 година е сертифициран Master Color Expert. 

 

 

 

 

 

 

Мая Кънчева, Преподавател

Мая е с 12-годишен опит като фризьор в Stephan. След завършването на Академията тя се присъединява към екипа на салон Център, член е на Артистичния екип на марката, а от 2019 година вече е преподавател в Академията по уникалния метод Stephan. Участвала е в ежегодните haute coiffure шоуто на марката, в редица модни изяви и представяния. 

 

 

 

 

 

 

Веселина Бояджиева, Преподавател

Веселина е част от Stephan от 9 години. Завършва своето обучение в Академията, става член на екипа на салон Изток и част от Артистичния тийм на Stephаn. Не спира да се развива и усъвършенства, което показва и в своята работа. От 2019 г. тя става преподавател и води лекции за особеностите при мъжките прически, идеи за създаване на стайлинги и кокове при дамите.

 

 

 

 

 

Мартина Дамянова, Преподавател

Мартина завършва академия Stephan през 2016 година. Освен практиката си в България, тя придобива опит и познания в чужбина. Част е от екипа на салон Лагера, а от 2023 година става преподавател и част от Артистичния екип на Stephan. Редовно посещава квалификационни курсове и сертификационни семинари в България. 

 

 

 

 

 

 

Посети Академията и надникни в света на Stephan. Започни кариерата си още сега и се запиши в Academy Stephan.

ЗАПИШИ СЕ