Защо да изберете обучение в академия Stephan?

1. ЕДИНСТВЕНАТА ШКОЛА ЗА ФРИЗЬОРИ У НАС, ЛИЦЕНЗИРАНА ДА ПРЕПОДАВА МЕТОДА НА ПОДСТРИГВАНЕ STEPHAN

Методът Stephan е създаден от един от гениите на френското коафьорство Стефан Сьонес като основен принцип, от който фризьора се ръководи при подстригване на клиентите. Методът е базиран изцяло на професионална логика, която може да бъде практикувана от всеки един фризьор. Познавайки базите и основите на метода може да се реализира всяко желание на клиента, придружено с професионалното виждане на фризьора, прецизно водейки се от индивидуалността и типа коса (текстура, натура, разстеж).

Методът Stephan е това, което отличава всеки фризьор, завършил нашата Академия"

2. ДОКАЗАНА ПРОГРАМА  ЗА ОБУЧЕНИЕ

Специално адаптирана програма към условията за обучение на фризьорите в България. Със сигурност това е уникална за целите Балкани образователна система и в учебните модули, които сме подготвили, можете да видите напълно нови за нашата страна елементи, техники, практики и възможности като цяло. Наш приоритет е да организираме обучението изцяло в духа на марката Stephan – не само да предадем ефективно популярния в цял свят метод на работа Stephan, а и самото послание на марката – естетически лукс, актуалност, артистичност.

Учебни програми

Учениците участват активно в артистичните изяви на Stephan в България и региона - ежемесечни модни сесии за списания и телевизонни продукции, ревюта и специални събития, в подготовката на собствените за марката фризьорски шоута и колекции.

3. УСПЕШНА ПРОФЕСИОНАЛНА РЕАЛИЗАЦИЯ

Това е основната грижа на Академията. Разработен е пълен пакет от програми, предназначен за завършилите. Най-добрите от тях получават ексклузивно предложение за работа във структурата на салоните Stephan и покана за съвместни изяви с артистичния екип. На изявените се подсигуряват работни места в престижни салони по предварително сключени договори. Всички курсисти получават пълно съдействие и препоръки при намиране на работа.

4. БАЗА И ОБОРУДВАНЕ

В Академия Stephan е осигурена комфортна зала с видео оборудване за теоретичните занимания и отделно помещение за работа върху кукли за начинаещите курсисти. В академията се фокусираме върху практическия опит и работата с клиенти и затова на разположение на нашите студенти е учебен фризьорският салон с 13 работни места, в който се работи ежедневно под ръководството на специално обучени преподаватели.

Преподаватели

5. ПРОФЕСИОНАЛНА КВАЛИФИКАЦИЯ

На успешно завършилите професионалното обучение се издават документи за придобитата професионална квалификация:

  • Свидетелство за професионална квалификация (при обучение по пълната програма и всички модули)
  • Удостоверение за професионално обучение (при обучение по част от програмата )

Тези документи удостоверяват придобиването на професия "Фризьор" (за завършилите пълния курс на обучение) и придобиването на професионална квалификация на част от професията (при обучение по част от програмата). Дипломите са легитимни, съгласно МОН, и се признават на територията на България и ЕС. 
Посети Академията и надникни в света на Stephan. Започни кариерата си още сега и се запиши в Academy Stephan

ЗАПИШИ СЕ