Стартирай своята кариера още сега

Основен (базов) курс за маникюр включва основните познания, които всеки маникюрист е необходимо да знае, за да практикува успешно. Това са Маникюр и Педикюр. Всяка една тема е детайлно разгледана и дава подробна теоретична информация, необходима за практическите задачи. Най-голямото предимство, което ще имате по време на обучението си в Stephan Nails Academy, е възможността за практика върху учебни ръце/крака и клиенти в реална работна среда.

Теоретичната подготовка преминава през първата част на деня, а през втората половина се фокусираме върху практиката върху клиенти. Базовият курс е разделен на модули.

Модул маникюр поставя основите за познаването на обикновения лак, най-желаният от всички дами гел лак, работа с електрическа пила и комбиниран маникюр. В този модул обръщаме сериозно внимание на дезинфекцията и стерилизацията, поддържане на работно място и посрещането на клиентите в салона. Ще научите, че добрият професионалист изпипва всеки детайл и освен прецизност, зад успехът и лоялността стои комуникацията.

Модул педикюр е необходимият елемент, които придава завършеност и цялост. Този модул превръща ученика в истински професионалист, защото не обхваща единствено козметичната грижа, но и цялостната поддръжка. По време на обучението затвърждавате познанията за инструментите за работа и тяхното правилно приложение. Обхваща се темата за обикновен лак, гел лак и комбиниран педикюр, а грижата в домашни условия е подробно засегната.

По време на обучението си ще работите със селектирани професионални продукти от OPI и Pro Nails, които са се доказали с качеството си и дългогодишния опит в персоналното внимание за красивите ръце и крака.

 

ЗАПИШИ СЕ