За подготовката в обучението на кадри застава екип от професионалисти с дългогодишен опит. Прецизност при работата, вниманието в детайла и съвършенство на всяка стъпка от процеса са само една малка част от характеристиките им. Двамата преподаватели са единствените за България преминали обучение за OPI в централата в Румъния, както и са обучени да работят с продуктите на Pro Nails.

 

 

Кристина Цачева, Преподавател

Кристина завършва обучението си по маникюр, педикюр и ноктопластика преди 7 години. Една година след завършването си става част от екипа на салон Център и от тогава успешно се развива в професията, като водещия маникюрист на марката Stephan. Преминава през различни обучения в България и чужбина и надгражда знанията си за професията. 

 

 

 

 

 


 

Росица Кирилова, Преподавател

Росица завършва курс за маникюр през 2003 г. и педикюр през 2005 г. Професионалният и път продължава с работа в чужбина, където  получава NVQ level 2 по маникюр и педикюр от Beauty Academy. След завръщането си в България се насочва изцяло върху Терапевтичния педикюр. Преминава надграждащи обучения при най-добрите преподаватели в тази сфера, преминали обучения в немската академия RUCK. Участва в семинари и обучения, свързани с изменения и проблеми по кожата, ноктите и тяхното третиране. 

 

 

 

ЗАПИШИ СЕ