Ние, създателите на Stephan Bulgaria, лидер в обученията във фризьорството вече над 17 години, с радост сме готови да ви потопим в нашето ново вълнуващо начинание. Пренесохме успешната формула при обучението на фризьори в друга важна сфера – маникюра.

Stephan Nails Academy е най-новият ни и успешен проект, с който искаме да поставим професията на най-високо ниво. Ще го постигнем със задълбочено обучение, след което всеки един завършил курса ще е готов да стартира своя професионален път без притеснение и с всички необходими знания. Stephan Nails Academy е лицензирана от НАПОО, а след завършването си получавате свидетелство за професионална квалификация и сертификат от Stephan. 

Обучението обхваща теория и практическа работа в общо 330 часа разпределени в 6 седмици от вторник до събота от 10 до 18ч. Най-голямото предимство е възможността да започване по всяко време, тъй като няма начални дати.

Stephan Nails Academy изповядва философията за достъпен лукс и високо качество, а партньорите ни OPI и Pro Nails са точното доказателство за това. Работата с професионални продукти ни позволява да държим стандартите високо, а специално подбраният екип преподаватели изгражда доверието и ни поставя за пример.

При нас те очаква интерактивна среда с технологично оборудвана зала за лекции, 8 работни места в салона за маникюр и 3 педикюрни стола. 

ЗАПОЧНИ КАРИЕРАТА СИ СЕГА!

ЗАПИШИ СЕ