Академия Stephan - лидерът в обучението

Вече 15 години Academy Stephan е лидер в обучението на фризьори у нас.

Всяка година над десетки фризьори преминават през Академията и се реализират успешно в професията. 

ЗАПИШИ СЕ

Бранд с дългогодишна история 

Френският бранд Stephan има над 45-годишна история, школи за обучение на няколко континента, над 100 салона по целия свят и 7 обекта в София.

Това, което ни отличава е уникалният метод за подстригване Stephan, базиран изцяло на професионалната логика. Благодарение на него фризьорът може да реализира всяко едно желание на клиента, прецизно водейки се типа коса.

 
Шестима лицензирани преподаватели 

Оставаме Лидери в обучението, благодарение на професионалната подготовка на шестимата преподаватели в България и чужбина, които са утвърдени фризьори с години опит за марката и стотици обучени фризьори. Научете всичко за тях тук.

Индивидуален подход към всеки ученик

Успехът на Stephan се дължи на принципите, добрите практики и основните правила, които позволява на всеки един кадър да се развие и да надгражда знанията си всеки ден. Академията е лицензирана от НАПОО, а програмата за обучение е адаптирана към условията в България. Тя е уникална за Балканите образователна системата, разделена на учебни модули, включващи техники, елементи, практики и актуални тенденции.

Учебни програми

Продължителността на курса е 6 месеца, от вторник до събота от 10ч. до 18ч. Обучението може да продължи в зависимост от нуждите на всеки ученика без това да се заплаща допълнително. Предлагаме гъвкави условия и възможност за разсрочено плащане на равни вноски за шест месеца. 

Интерактивна среда и учебен салон с 14 работни места

В Академия Stephan смятаме, че учението е нещо, което трябва да се случва всеки ден, за да бъдем по-добри, уверени и прецизни в работата си. Разполагаме със зала за провеждане на теоретична подготовка, а практиката се провежда в реална работна среда. Академията има учебен салон с 14 работни места, на които учениците работят с клиенти. Освен нея, те практикуват и усъвършенстват способностите си в другите 6 салона на веригата. 

Работа с професионални марки

Изповядваме философията за достъпен лукс и работим с професионални продукти, подбран екип и персонално отношение към всеки.

Обучение

Посети Академията и надникни в света на Stephan. Започни кариерата си още сега и се запиши в Academy Stephan

ЗАПИШИ СЕ